wisniaman Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, mam pytanie czy w ogóle jest taka opcja, że przy włączaniu wstecznego biegu lusterka boczne automatycznie się obniżają. Wiem, że taka opcja jest u konkurencji. Pozdrawiam Ps. jeżeli był już o tym temat to przepraszam za dubla. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie ma. Ale można sobie fotel podnieść :P manualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaman Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Szkoda, po co fotel mogę lusterko opuścić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tylko po co Wystarczy dobrze ustawić i wszystko widać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelg Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Właśnie tego mi na maksa brakuje, w pancerwagenie było :( Mam 190cm wzrostu i nie da rady tak ustawić lusterek aby przy cofaniu obserwować linie i normalnie jeździć na drodze. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi