Marek1288 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam coś dziwnego dzieje się z moim komputerem, źle pokazuje km ile mogę jeszcze przejechać np. nie piszczy ta kontrolka że mam odpięte pasy, radio mi nie działa muszę wpisać kod którego nie znam... To wszystko wydarzyło się po próbie wymiany zamka w klapie. Proszę was pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Odłącz akumulator na 5min, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1288 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Ok. sprawdzę A mam jeszcze jedno pytanko jak odblokować radio ? Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Marek1288 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Trzeba wygenerować sobie kod do radia, ale to jest temat na inny dział. I tam proponuję pisać. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi