Chris004 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Mam pare pytania 1. Czy komus udało sie ustawić na stałe duży zegar na ekranie nawigacji TomTOM Live ( megane z 2012 roku ) gdy radio jest włączone a nawigacja wyłączona ? 2. Czy do wersji TOMTOM Live da sie może juz zainstalować Tomplayera ? czy dalej nie. 3. Czy udało wam sie jakos ustawić radio żeby informacje wyświetlały sie na środku ekranu a nie na samy dole paska gdy nawigacja jest wyłączona lub mapa ukryta Ps jestem świeżym posiadaczem Megane od tygodnia Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 1. nie 2. nie 3. nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris004 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Witam - dziękuje za odpowiedz Wyczytałem gdzieś, że da sie w Megane 3 zrobić zegar na liczniku na stałe i może też temperaturę.. jesli tak czy podałbyś mi instrukcję. I jeszcze jedno czy da sie wgrać inne zdjęcia na karte nawigacji (pokaz slajdów) Z góry dzieki za odpowiedz PS. - wysłałem tez to na wiadomość prywatną Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 30 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Inne zdjęcia da się dograć. Musisz odszukać folder ze zdjęciami. Dawno dodawałam i nie pamiętam rozdzielczości dla tego ekranu. Zegarek w liczniku zrobił cinas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć Zdjęcia wgrywasz na kartę SD do folderu photos sprawdź rozdzielczość we właściwościach któregoś ze zdjęć z tego folderu. Zegarek i temperatura jest możliwa do włączenia w liczniku po fl ale czy bedzie działać na 100% to Ci nie powiem. Cinas robi takie rzeczy.Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2017 przez tomakur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris004 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dziękuje Panowie Czekam na informację od Cinas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 W megance nie da się w scenic bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 W scenicu przed liftem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 W scenic każdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Temperature mozna w SCIII pokazywac caly czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 temp masz na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Mam ale nie w kazdym motywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Tego nie zmienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 W megance nie da się w scenic bez problemu Dziś ustawiłem w swoim liczniku w Megane III godzinę i temperaturę na dowód wstawiłem zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Faktycznie na małym się da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi