Adamerio Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam, czy orientuje się ktoś na jakiej zasadzie działa ten przycisk: Rozumiem że kliknięcie powoduje jednoczesne odsunięcie wszystkich szyb, ponowne kliknięcie zasunięcie. Dużo będzie zabawy z podpięciem tego przycisku do wersji innej niż CC - HB albo Kombi? Czy to w ogóle zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Przyciśnięcie i przytrzymanie. Jak puścić, to procedura otwierania/zamykania jest przerywana. Czy pasuje - nie wiem. Nie wiem czy w innych rodzajach nadwozia w ogóle jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W innych rodzajach nadwozia oryginalnie przycisk nie występował, będę u siebie dorabiał przyciski przy hamulcu ręcznym i chcę zorientować się ile będzie zabawy z dorobieniem tego przycisku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Czyli w wersji HB chcesz zamontować przycisk, żeby za jednym przyciśnięciem otwierał wszystkie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dokładnie tak^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Czy to w ogóle zadziała? Zadziała jak podłączysz przycisk do UCH w te same miejsca gdzie dochodzą przewody z przycisków w drzwiach. W dziale download masz schematy i zobacz które piny w UCH idą od przycisków szyb. Tam podłącz wyjście z przycisku w podłokietniku. Myślę, że wystarczy jeden przewód z podłokietnika który przy samym UCH się rozgałęzi na 4. Pamiętaj, że przyciskając przycisk w drzwiach "dostarczasz" masę do UCH, a nie napięcie (piszę żebyś przypadkiem nie podłączył "plusa" do przycisku). Napięcie do przycisku dochodzi tylko do diody podświetlającej. Z ciekawości napisz później jak Ci poszło. Edytowane 24 Lutego 2017 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Oki, dzięki wielkie^^ :) Jak podłączę zdam relację czy działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi