renmaister Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A gdzie szukać przycisk ESP/ASR? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, silniki z FAP mają ledy pod reflektorami a nie w nich? A to ogłoszenie? warte uwagi? 500 km od mojego miejsca zamieszkania.. ale chyba jedyny który mi odpowiada jaki znalazłem https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-panoramadach-klima-skora-pdc-navi-hands-free-1-5-dci-110km-6-biegow-ID6yQu8p.html#xtor=SEC-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A gdzie szukać przycisk ESP/ASR? Pod lewą kratką nawiewu jest panel od regulacji świateł (kąt padania). Jeśli tam nie ma przycisku to nie ma ESP. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, silniki z FAP mają ledy pod reflektorami a nie w nich? Z tego co mi wiadomo FAP jest seryjnie od końca 2009 roku. LEDy to światła które Meganka otrzymała w delikatnym liftingu w 2012 roku. Wtedy każdy dCi miał seryjnie filtr cząsteczek stałych FAP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmaister Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki Wam wiem coraz więcej, dziękuje :) A jest sie do czego przyczepić w tym ogłoszeniu? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-panoramadach-klima-skora-pdc-navi-hands-free-1-5-dci-110km-6-biegow-ID6yQu8p.html Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez renmaister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nie podoba mi się wyświechtany bagażnik, to raczej nie jest wóz, na który ktoś chuchał i dmuchał. Na obecnych tablicach jeździ od lata 2016, ktoś sprzedaje po dość krótkim użytkowaniu (to można znaleźć na wptr.pl). Pełno zdjęć, a spod maski ani jednego. Nie jechałbym taki kawał drogi oglądać ten wóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmaister Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ciekawe gdzie jest haczyk Mój odnośnik auto fajne, cena niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Na pewno był bity... tylko jak mocno..? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmaister Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A czemu tak uważasz? pytam aby wiedzieć na przyszłość przeglądając oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Po zdjęciach coś mi nie pasuje z przodu i z tyłu, brak info o bezwypadkowości a tym się chwalą, tamte okolice słyną z rozbitków. Cena do przebiegu, wyposażenia zbyt niska. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmaister Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dziękuję za informacje :) ciężko coś znaleźć z podobnym wyposażeniem w cenie około 25tyś Dodano: 09 kwi 2017 - 21:04 Jest możliwość abyście mi polecili jakieś ciekawe oferty w wolnym czasie? Interesują mnie diesle od 110KM w cenie około 25tyś z jak najlepszym wyposażeniem z województw głowie Małopolskie, ewentualnie Podkarpacie, Śląskie oraz Świętokrzyskie będę ogromnie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Za te pieniądze z lepszym wyposażeniem to szukał bym coś z przebiegiem 150+, są one bardziej realne. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Według uzywane.renault.pl jest w Bielsku u dilera w tej cenie krajowy egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmaister Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mogę prosić o ocenę kolejnego ogłoszenia? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-dynamique-2-karty-100-oryginalny-lakier-ID6yRjD3.html#4c1c820fef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dime Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Bardzo ładny Privilage. Nie wygląda na bitego, ale kręcony był na 101%. Niemiec kupujący diesla, z full wyposażeniem i klimą nie zrobi rocznie 25 tys. km. Po VINie pewnie da radę sprawdzić historię serwisową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmaister Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Miną miesiąc nadal nie udało mi się znaleźć odpowiedniego auta, gdzie szukać? na otomoto oraz na olx zawsze coś nie tak, albo za mało koni albo za duży przebieg albo za duża cena ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Szukaj u dealerów Renault oferują też używane auta. Musisz pamiętać, że za niską cenę nie kupisz dobrego auta z małym przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi