maro81 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Mam Megankę III z 2011 roku. Na środku u góry deski pod daszkiem mam zwykły wyświetlacz. Ale widziałem również rozbudowane systemy z nawigacją itp. Jest możliwość zamontowania takiego zestawu u mnie? Mam zwykłe radio bez BT. Dzięki wielkie za wszelkie info i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Tak bez problemu można dołożyć nawigację Link jest temat na forum o dokładaniu nawigacji Mogę przygotować kompletny zestaw do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro81 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Z tego co zrozumiałem, to cena 750 zł obejmuje koszt wyświetlacza, kabli, anteny i joya. A jaki koszt radia? Wyświetlane są wszystkie dane z auta czy tylko sama navi? W sensie czy na tym wyświetlaczu są również podawane informacje z radia itp. I jak z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Chętne tez zlecę komuś aby mi taki coś zamontował . Megane 3 2012 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja mogę przygotować i skonfigurować sprzęt, z montażem gorzej :) bo zdalnie się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ile by go kosztowało ? Pełny sprzęt z ekranem , okablowaniem i radiem . Skąd jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi