cinas Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Tak każde radio ma kod , ale jak radio działa w samochodzie to nie potrzeba kodu bo kod wpisuje się tylko jeden raz potem już jest sparowane z autem i nie pyta o kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Po odłączeniu zasilania z akumulatora nie trzeba będzie znów wpisać kod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baz4ant Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Witajcie drodzy Meganiarze :) Zakupiłem ostatnimi czasy Megane III, 2010r, 1,4TCE z dużą nawi. Jeden jedyny minus (po za brakiem mapowania, do którego się przymierzam) to brak bt w radiu. Kwestia wygląda tak, że sprawy podłączeniowe ogarnę sam bez problemu, koszt radia z bt 200zł, pilot 40zł, wiązka z mikrofonem ok 40zł, główny problem to co muszę wgrać w CLIPIE? Czy znajdę pomocną dłoń z Clipem z Wrocławia lub okolic, która mogłaby mi dograć dogadanie się navi z radiem? Edytowane 29 Czerwca 2017 przez Baz4ant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceban94 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Cinas, napisałem pw Chciałbym skorzystać z usługi wymiany+montażu bluetooth. Mam ten sam rocznik 2010 renault megane w tym samym wyposażeniu Nic na PW nie doszło Edytowane 10 Lipca 2020 przez Ceban94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haffy Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam wszystkich, mam Megane 3 z 2010 roku i mam najbardziej podstawowe radio (z tymi guziczkami) Sprzedający mówił że samochód posiada bluetooth jednak okazało się że nie posiada ;C.. Czy wymiana takiego radia podstawowego na radio z bluetoothem zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Tak Można wymienić Kwestia czy masz nawigację czy wyświetlacz Jak nawi to zmiana konfiguracji Jak wyświetlacz to do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wadeen Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Dnia 5.01.2021 o 20:18, cinas napisał: PAPUGA Jaki byłby koszt zamiany podstawowego radia na radio z Bluetooth bo sam borykam się z tym problemem i czy znasz kogoś kto zajmuje się tym na terenie małopolski? REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 @Wadeen koszt od 100 do 1000 zł Jak można określić koszty nie wiedząc co masz w samochodzie , na jakie radio chcesz wymienić , tylko z BT czy poliftowe z BT i USB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidart Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 cinas a jak nie ma wtyczki w słupku pasażera, więc i samej wiązki od mikrofonu.. to jak? Gdzie jest początek podłączenia tej wiązki do mica? Radio, navi ? Radio z BT ma dwie kostki, pojedynczą i podwójną i tyle. Brak dodatkowego gniazda... Radio działa, sparowany telefon, odbieram rozmowy ale nic nie mogę powiedzieć ? trochę mnie zasmucił brak tego gniazda w słupku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Mikrofon zaczyna się od radia ( mała biała wtyczka w złączu radia ) - jest to na forum z zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidart Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Uu.. to ja tam nie mam żadnej białej wtyczki w złączu radia. Jest jedna podwójna czarna i pojedyncza czarna + złącze antenowe po drugiej stronie. Mówię oczywiście o radiosat Classic z Bluetooth. Pozostaje chyba rozpoznanie wolnych pinów w radiu, które są od mikrofonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Czyli nie masz instalacji do mikrofonu Może gdzieś mam wiązkach taką wtyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidart Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 cinas tam nie ma miejsca na czwartą wtyczkę, połączenie z mikrofonem musi być wśród pinów w głównym gnieździe, przeszukałem wzdłuż i wszerz internet i nie znalazłem kompletnie nic na ten temat. Jest rozpiska pinów, ale do radiosat 2000... od mikrofonu idą trzy kabelki. Czarny, czerwony i żółty. Te dwa pierwsze rozumiem, tylko gdzie ten żółty ma swoje miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Wszystko jest na forum - tylko szukać się nie chce ! Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi