Rafalinsky Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Dzień dobry. Posiadam koła takie jak w temacie 235/35 19 cali. Auto do którego będę je zakładał to Megane CC. Orientujecie się jakie ciśnienie ma być w oponach? Doczytałem gdzieś na forach UK że 2.7 przód i 2.3 tył z tym że to dla wersji RS. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Wszystko zależne od tego jaki komfort jazdy chcesz mieć, z tego co się orientuje użytkownicy pompują od 2.2 do 3.2, myślę że 2.7 przód i 2.4 lub 2.5 tył było by najbardziej optymalnym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jeżeli ktoś świadomie wybiera taki rozmiar liczy się z dyskomfortem wybierania nierówności. Kosmicznie to wyglądają. Mój syn ma takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Hehe no tak... albo wygląd albo komfort jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi