Piotr1214 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam, Jestem tutaj nowy więc przepraszam jeśli powtarzam temat, lecz nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na moje pytania. Zatem po kolei: 1. Chciałbym wymienić moje fabryczne radio na radio (również oryginalne) posiadające bluetooth. Czytałem troszkę o tym i podobno trzeba również wymienić wyświetlacz, to prawda? 2. Jeśli już muszę wymienić wyświetlacz, to chciałbym zamontować również nawigację, co potrzebuję do tego? Czy panel sterowania który znajduje się pomiędzy fotelami będę mógł zamontować u siebie? 3. Głośniki są do bani...chciałbym coś o wiele lepszego lecz nie wiem jak mam się do tego zabrać, ktoś podpowie? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 A zadałeś tam pytania? Nie dziwię się że odpowiedzi nie dostałeś. Na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedź, w 100% było pisane. Proszę o szybkie kasowanie takich tematów. Powielanie wątków przez leniów bałagan robi na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Potrzebujesz radia z BT instalacji do nawigacji , anteny GPS, moduł BIC, joy do sterowania nawigacją , daszek na nawigację, mikrofon + instalację do mikrofonu Zrobić konfigurację pod auto i gotowe Jak się nie czujesz na siłach z budową wiązki to mam gotowe zestawy LINK do samodzielnego montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1214 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Potrzebujesz radia z BT instalacji do nawigacji , anteny GPS, moduł BIC, joy do sterowania nawigacją , daszek na nawigację, mikrofon + instalację do mikrofonu Zrobić konfigurację pod auto i gotowe Jak się nie czujesz na siłach z budową wiązki to mam gotowe zestawy LINK do samodzielnego montażu A posiadasz coś więcej, tzn. mikrofon, daszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Tak mam kompletne zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1214 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Masz może gdzieś to wystawione? Ile by kosztował mnie pełen komplet? ;) Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi