LICHU Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam czy są oprócz oryginalnych głośników, jakieś pasujące bez cięcia daszka do drzwi przednich ?? Bardzo proszę o podanie jakiś modelów sprawdzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja mam http://www.audiopioneer.pl/pioneer-ts-q131c-polska-gwarancja_tania-wysylka_raty.html podpięte pod pioneer FH-X730BT i jestem zadowolony. Głośniki grają fajnie czysto, bass raczej z 13 się nie spodziewaj. Z oryginalnym radiem szału nie było ale zmianie radia o żyły. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez markis80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie no nie takie drogie coś co zastąpi oryginał. Tylko bez wycinania daszków w tapicerce tak do 150zł :) Dodano: 06 kwi 2017 - 18:51 I co nikt nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek81 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Poszukaj na jakimś portalu dedykowane do danego modelu samochodu. Ja takie dorwałem za ok. 100 zł i o niebo lepiej grają niż oryginały. Z podpięciem czy dopasowaniem nie ma żadnego problemu. Jedynie trzeba było podłożyć dystanse ok. 3 mm pod śruby mocujące. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez bodziek81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Z tego co się dowiedziałem (doczytałem) to pasować bez przeróbek powinny te http://allegro.pl/orygina-glosniki-renault-laguna-master-megane-clio-i6593491119.html Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez LICHU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Kiedyś miałeś głośniki Focal do sprzedania czy się mylę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nowe 2 komplety do megane III ale nie polecam. Bez wygłuszenia porządnie furtek a w megi III to nie problem nie ma sensu pakować się w FOCALE bo różnica jest znikoma :) A wiem co piszę bo pracuję w (A) Dodano: 21 kwi 2017 - 10:24 Potwierdzam, że pasują bez żadnych przeróbek te głośniki http://allegro.pl/orygina-glosniki-renault-laguna-master-megane-clio-i6593491119.html a grają o niebo lepiej od fabrycznych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajchow Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Też miałem je kupić, ale wybrałem magnaty http://allegro.pl/glosniki-magnat-car-fit-style-132-180w-dwudrozne-i6789297568.html również pasują na głębokość bez przeróbek - poza oczywiście ścięciem/wygięciem dwóch blaszek na śrubki. W porównaniu do fabrycznych jest dużo lepiej - jestem zadowolony jak na 13cm, ale zamontowanie głośników 165mm dało by dużo lepsze efekty, niestety to wymaga już sporej rzeźby. Żeby dostać się do głośników z tyłu w sedanie lub hb 4 drzwiowym trzeba demontować boczki? dużo z tym pracy? poprzedni właściciel zamontował tam jakieś chińskie kolorowe cudaki za 30zł z tego co widziałem przez maskownicę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joobyy Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Słyszałem jak grają Magnaty model Car Fit Style 132 i powiem szczerze, że nie powalają... trochę basu i pierdzą. Ciekawe jak grają te Kenwoody podane przez Lichu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Kenwood gra bardzo czysto i ładnie jak oczywiście na swoją kwotę. Grają głośno i czysto i no najważniejsze nie charczą a i jakiś tam bas z siebie wydają jak na 13stki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi