Gwiazdorns Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam. Mam pytanie, kupiłem Scenica III 2009r., wszystkie szyby z jednego roku z logiem Renault i AGC Automotive, natomiast przednia z 2010 bez loga Renault natomiast jest logo AGC Automotive. Czy wy też tak macie w Waszych Scenicach? Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Raczej tak nie wyjechał z fabryki... więc pewnie była wymieniona, pozostaje kwestia dlaczego i kiedy. Jeśli została wymieniona nie z powodu wypadku lub większej kolizji to bym się nie martwił... Czasem kamyk robi zniszczenia, jest bardzo porysowana, pęka od naprężenia - wymienia się szybę. Brakiem loga Renault bym się nie przejmował. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Też mam wymienioną, bo poprzednia była uszkodzona od kamienia. Jak się dokładnie przyjrzeć, to i na tej jest sporo odprysków. Nasze drogi są fatalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzadki Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Potwierdzam, również miałem wymienianą szybę po trafieniu kamieniem, a że miałem pod ręką firmę, która montuje szyby Saint-Gobain, to obecnie na aucie mam wszystkie szyby z logo tego producenta i tylko przednia bez znaczka Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi