Hydrox Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam. Nadeszła wiosna i czas ogarnąć auto ;) Mam problem z dwoma rzeczami: 1. Przestała działać prawa strona podświetlenia w panelu klimatronic. Wykonałem w tej sprawie telefon do ASO i dostałem informacje że nie wymienią spalonej żarówki ponieważ panel klimatronic posiada podświetlenie LED i nie ma takiej możliwości. Czy to prawda czy nie ma innej opcji niż kupno całego panelu i jego podmiana? 2. Podeszła mi woda w lewej(tej od kierowcy) lampie tylnej. ASO poinformowało że może być problem z korkami, jeżeli one są ok proponują wymianę za 450 całej lampy. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie te są te korki i jak zweryfikować ich poprawne umiejscowienie? Czy cena 450 za lampę tylko z ASO jest ceną ok? Czy warto wymieniać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Pewnie luty popękały , na 99% wystarczy poprawić luty lub padła jakaś dioda też do naprawy Poszukaj elektronika powinien to naprawić , możesz podesłać do mnie to się zrobi Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi