Yeti_wood Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Rozglądam się za hothatchem Cenowo w okolicach 30 tys, i natrafiłem na takie cudo w niskiej cenie : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-rs-2-0t-sekwencja-full-opcja-okazja-ID6yw2gh.html#498abc3fa5 /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Ktoś coś widział, ktoś coś wie ? wydaje mi sie ze to audi jest wystawione od kilko miesięcy ale mogę się mylić ;) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Z Gory dzieki za pomoc:) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam, Maciej Regulamin pkt. 5.6, 5.9 orz pkt. 6 - Prezes Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Z rzeczy jakie zauważyłem to deska była chyba wymieniana, lub same boczne kratki nawiewów w co wątpię(kratki są z przedlifta), w komorze brakuje 2 osłon po bokach i zatyczki wlewu do spryskiwaczy, brak fabrycznych felg z tego modelu. Gdybyś chciał robić zderzak licz się z kosztem minimum 1000zł jak nie więcej za sam goły zderzak + kratki RS które też są drogie + lakierowanie + lewa lampa xenon. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Adamerio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Co za bzdura z tymi kratkami? Przecież polift i przedlift maja identyczne.... Fakty są takie: - brakuje plastików pod maską - felgi to 17 z Laguny 2 - największe goooowno z dostępnych pasujących rozstawem ale ET jest złe przez co auto gorzej prowadzi się w ciasnych zaktrętach - LPG przy takim przebiegu to zło (całkiem możliwe że głowica będzie już do robienia) - stłuczka była tak delikatna że jest założona nieoryginalna lampa, a górne mocowanie jest z jakiegoś niebieskiego płaskownika. Spodziewałbym się większych szkód pod tym co widać - naprawa może być bardziej kosztowna niż zakup samego zderzaka + lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Co za bzdura z tymi kratkami? Przecież polift i przedlift maja identyczne.... Kształtem tak, jednak jest mały detal, którym się różnią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joobyy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Adamerio jak możesz wstaw fotkę pokazującą tą różnice w detalu... też mnie ciekawi o czym piszesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi