alaskan Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Przejeździłem całą zimę ze "świecącym kluczykiem". Nic więcej się nie dzieje (o dziwo stary akumulator bez zarzutu) więc zostawiam sprawę do najbliżej wizyty u elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackus Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 u mnie kluczyk zaświeca się na chwilę, zazwyczaj przy parkowaniu i gaśnie. też niby nic się nie dzieje, zauwzyłem tylko że nie pokazuje strzałek zmiany biegów, co mnie irytuje. Próbuje znaleźć czujnik odpowedzialny za to, wymeiniłem ten pierwszy najłatwiej dostępny ale rezutlatów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterK Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Cześć wszystkim - to jest mój pierwszy post. Mam pytanie odnośnie tego bezpiecznika w module sterowania akumulatorem. Gdzie kurczaki toto znaleźć? On jest w tym czerwonym grubym przewodzie na lewej waskiej ściance (patrząc od strony drzwi kierowcy)? Udało mi się wymienić bezpiecznik Był spalony (wymiana aku, brak zwarcia) i przez to komputer zgłaszał błędy. Tutaj jest to bardzo fajnie opisane (4 post): Z tym, że ja odkręciłem całą tę rozdzielnię (przepraszam za nieprofesjonalne słownictwo) od samochodu. Dopiero wtedy udało mi się zauważyć, że rzeczywiście jest tam bezpiecznik w gumowym i czarnym kapturku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi