Fiodor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witajcie! Czy jest możliwość zamontowania koła na windzie w Scenicu III ? Pozdrawiam, Łukasz Stańczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 w GS tak w krótkim niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Niestety krótka wersja. Mam instalację gazową i szukam sposobu alternatywnego montażu koła żeby nie zajmowało przestrzeni w środku. Jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Może zrezygnuj z zapasu. Przeglądałem testy spray do opon i przy typowym kapciu dają szansę na dojazd do gumiarza. Jeżeli masz czujniki ciśnienia to łatanie sznurem i pompowanie bez uszczelniacza . A jeśli sądzisz że to za duże ryzyko i spore problemy to dojazdówka. W maździe miałem dojazdówkę i uważam że pakowanie pełnowymiarowego koła na cywilizowane drogi jest niepotrzebne. Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez lufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 @lufa - Dwa razu w życiu miałem uszkodzoną oponę w trasie i w żadnej sytuacji nie pomógłby spray. Już lepiej kupić kupić dojazdowkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Wszystko zależy jak do tego podejdziesz, ile kilometrów robisz codziennie, jak daleko oddalasz się od domu etc... Ja nie wożę na co dzień koła - praca/dom (coś około 12/20km), nawet jak by się coś trafiło to daleko nie mam, w dobie telefonów... tylko wyjazdy dalej zabieram ze sobą pełne koło, nie mam dojazdówki. Sprey jest bajerem ale do małych dziurek... przy większych i tak musisz kombinować... dodatkowo co dalej z kołem po użyciu takowego spreya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi