Pifko Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam. Proszę o propozycje jaki zestaw głośnomówiący mogę kupić do meganki III, mam radio bez BT. Czy ingerować w samochód czy poprostu kupić Jabra Drive? Jestem laikiem i nie mam pojęcia o zestawach. Z góry dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Policz koszty dokładka do oryginału to radio , ekran lub konfiguracja nawi , mikrofon , instalacja ~ 400 zł Masz wszystko w oryginale na jednym ekranie Dokładka to drugi ekran , drugie sterowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pifko Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Dzięki za info. Rozumiem ,że zmieściłbym się w 400 z montażem? Czy taki zestaw ma być ? http://allegro.pl/navi-megane-iii-wyswietlacz-sterowania-oraz-radio-i6780321713.html Ewentualnie mógłbyś mi wyłuścić po kolei jakie radio, ekran i,t,d /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Tyle tego jest że pogubiłem się co jest niezbędne.:) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ z góry dziękuję za poświęcony czas Dodano: 01 maj 2017 - 21:35 A takie radio może być? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ http://allegro.pl/radio-megane-iii-bosh-rozkodowane-i6799662350.html#thumb/1 Regulamin pkt. 5.6 orz pkt.6 Napraw klawisz ENTER ponieważ coś się zacina ;) - Prezes Edytowane 2 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Masz nawigację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pifko Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 nie, mam zwykłe radio bez BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Radio może być ekran A3 , mikrofon + instalacja ( to mam jak potrzeba ) Musisz sprawdzić czy masz instalację do mikrofonu , czyli czy w kostce radia jest biała wtyczka , jak jest powinna kończyć się w prawym słupku na dole lub jak masz więcej szczęścia to masz całą instalację do podsufitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pifko Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) dziękuję, jednym słowem sprawdzę w prawym słupku demontując go lub zdemontuje też oswietlenie w podsufitce Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Dodano: 02 maj 2017 - 18:49 Witam. Jestem już po oględzinach mojego auta. Po zdemontowaniu słupka pokazały się dwie kostki. W radio mam białą wtyczkę,natomiast w podsufitce brak wiązki do mikrofonu. Poniżej przedstawiam zdjęcia w celu potwierdzenia: Jeżeli to jest to o czym wczoraj pisałeś, mam więc pytanie do Ciebie. Za ile sprzedałbyś mi ekran , mikrofon i ewentualnie radio ( jakie polecasz?) Co do radia to kolega ma mi załatwić ale wolę zapytać. Jeśli chodzi o instalację , czy sam dam radę i instalacja będzie pasować ze starego radia ( chodzi mi o kostki). dziękuję Edytowane 2 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Tak będzie pasowało na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Jest ktoś z okolic Krakowa lub gdzieś blisko kto mógłby mi założyć radio BT + mikrofon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi