TWNowy Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Cześć wszystkim! Nadejszla kwila wymiany podzespołów klimy :) Mam Renatke meganke 3 z roku 2009 1,9dci.Orientuje się ktuś ile mamony mam wyciugnąć ze skarpety na naprawę? Konkretnie chodzi mi o wymianę chłodnicy + 2 rurki(wężyki gumowo-aluminiowe),dodatkowo wymiana filtra kabinowego,nabicie klimy,odgrzybienie i wypadaloby też wymienić osuszacz(chyba). .Dzieki za podpowiedzi i pozdrawiam wszystkich Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 wymiana filtra kabinowego,nabicie klimy,odgrzybienie A reszta po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWNowy Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Nieszczelny uklad i sito w chlodnicy + przewody nieszczelne Regulamin pkt. 5.6, 5.9, 5.13 -Prezes Edytowane 11 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Ja za wymianę chłodnicy, sprawdzenie szczelności, napełnienie zapłaciłem 620 PLNów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloteck Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi