Naomi Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Witam , mam problem ze swoja Megane II , od kilku dni co jakiś czas gdy wciskam sprzęgło słyszę strzał lub cykniecie takiego elementu plastikowego , na początku myślałem ze to gumka na pedale wydaje z siebie taki dźwięk , ale dziś zobaczyłem ze z metalowego trzpienia pod pedałem sprzegła zsuwa sie ten plastikowy siłownik - wysprzęglik i on daje ten dźwięk , wcisnąłem go na swoje miejsce ale to pomogło tylko na chwile , czy ktoś miał ten problem i wie jak go rozwiązać , w jaki sposob mogę zablokować ten plastik żeby się nie zsuwał ? . Bardzo proszę o odpowiedz , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 A czasem pedał sprzęgła nie chodzi ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naomi Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ od ponad roku jestem posiadaczem tego auta i pedał sprzęgła działa raczej bez zmian Regulamin pkt. 5.7, 5.9, 5.13 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 15 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) To nie wysprzęglik tylko zakończenie pompy pedału sprzęgła raczej taka http://allegro.pl/oryg-pompa-sprzegla-r-megane-scenic-2-8200151784-i6816817953.html - są przynajmniej 2 rodzaje (podstawowa różnica w zakończeniu i gumowej osłonie na plastiku - u Ciebie jej nie ma, więc szukałbym czegoś takiego) generalnie część nierozbieralna, do wymiany w całości bądź druciarskiej naprawy. Regulamin pkt. 5.7, 6 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 26 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi