rezowy Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Hej, Spędziłem pół nocy na przeglądaniu forum w poszukiwaniu info o połączeniu 1,4 Tce+LPG. Co nieco znalazłem i wszystko było pięknie, gdyby nie jeden post z info nt. silników, które "się skończyły"... a że ciężko z zamiennikiem, to zacząłem się zastanawiać... I tu moje pytanie: Czy ową jednostkę 1,4 Tce można zamienić na jakąś inną pojemność? Orientuje się ktoś, czy to wykonalne i w miarę opłacalne? Czy też po ewentualnej śmierci 1,4, będę musiał pożegnać całe auto (bądź w częściach) ostatecznie? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ja bym zmieniał na 2.0TCE ale raczej taniej niz 1.4 to nie będzie. Więc jeżeli nie chcesz sporo kasy na to przeznaczyć to chyba lepiej pozostać przy 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezowy Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 No, tylko po poszukiwaniach nocnych drugiego silnika nieco, a nawet nie nieco mam obawy, że będzie to nie wykonalne. Więc zamiana na 2,0 Tce, a konkretnie SWAP silnika jest możliwy, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi