rekin1987 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Bylem u speca od klimy i po wielu bojach zdiagnozowal uszkodzony czujnik temperatury wewnętrznej(pokazuje od -33 do -26°C). Niestety do kraju przodków wracam dopiero za jakiś czas, a bez klimy trochę cieżko... Wie ktoś może gdzie znajduje się ten czujnik? Dodam, że mam manualną klimę. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Jakiego auta dotyczy problem, MeganeII PhII, czy ScenicIII PhI Zaktualizuj profil. P_r_z_e_m_o Edytowane 23 Maja 2017 przez rekin1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Przy manualnej takiego czujnika chyba nie ma. Gdyby miał być to był by umieszczony w osłonie lusterka wewnętrznego. Jest to czarna kostka z dwoma przewodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin1987 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 No też tak myślalem ale nie ma żadnych kabelków prowadzących do lusterka. Dodano: 02 cze 2017 - 13:21 Po długich bojach okazało się, że spece od klimy jednak się pomylili. W wolnej chwili rozebrałem skrzyneczkę z bezpiecznikami w komorze silnika ( no dostęp meega ) i trafionz był bezpiecznik zabezpieczający kompresor F17. Klima chłodzi aż miło tylko filtr kabinowy mam do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi