spec Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam. Po uszkodzeniu manszety , uszkodził się również przegub. Pytanie; czy ktoś zastosował zamiennik ( półoś oryginalna ze zregenerowanym przegubem dużo kosztuje) i czy warto zastosować zamiennik. Na allegro można coś znaleźć, ale czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Czy przy uszkodzeniu przegubu czeka mnie tylko i wyłącznie wymiana całej półosi czy da się sam przegub wymienić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rene3 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dwa lata temu wymieniłem oba przeguby w Scenicu III 1.6 Oryginalne wytrzymały ok. 5 lat. Zamienniki kupiłem w jednej z warszawskich hurtowni motoryzacyjnych (sprzedaż internetowa). Jeden przegub kosztował ok. 250 zł plus robota mechanika. W serwisie chcieli wymieniać całą półoś za 2500 zł. Od tej pory (odpukać) wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi