Narky Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Witam Mam pytanie odnośnie długości wycieraczek do Meganki z 2003 roku. Mam założne takie, że przy zbieraniu zostaje kawałek którego nie zbierają. Widziałem an allegro, że wycieraczki są różnej długości. Jakie długości są najlepsze żeby jak najwięcej zbierały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Standardowa długość wycieraczek to: 60cm (strona kierowcy), 45cm (strona pasażera). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narky Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Okej dzięki, może dlatego u mnie to wyglądało dziwnie, mam 50 u kierowcy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi