adamd69 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam,czy w Megane III te listwy montowane na błotnikach były tylko z jednej strony tzn. przed pasażerem??? Bo zauważyłem że u mnie brakuje po prawej stronie (przed pasażerem) Szukałem na popularnej stronie internetowej w celu dokupienia brakującej części ale są dostępne tylko lewe (przed kierowcą) Tutaj moje pytanie,odnośnie czy ona tam powinna być czy też nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Tutaj chodzi raczej o uszczelkę, u mnie jest tylko po lewej stronie jedna, po prawej brak. Chyba tak ma być bo znajomi w dwóch innych Meganach 3 tak samo mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Ta uszczelka jest tylko od strony lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamd69 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 No i wszystko jasne,dziękuję za rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi