Piotros Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam, kupiłem Megane III i mam pytanie, gdyż po wsadzeniu karty do czytnika (karty od samochodu), na ekranie nawigacji wyświetla się tylko napis BOSE, po czym jest czarny ekran i wyświetla mi się godzina. Czy bez karty od nawigacji nie będzie mi działało radio? Bo niestety nic nie gra, cisza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 A radio włączyłeś? ;) Godzina pojawia sie zazwyczaj jak jest wyłączone radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotros Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Nie powinno się automatycznie włączać? Naciskalem na przycisk włączania na radiu, ale nic to nie dało. Czyli radio powinno grać, bez tej karty od nawigacji? Nie jest to jakoś połączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Radyjko odpala się automatycznie jak odpalisz samochód, gdy zgasisz wyłącza się automatycznie i trzeba włączyć ponownie gałką podkręcania głośności. Radio ma działać również bez karty nawigacji, jeśli Ci nie chodzi to coś u Ciebie nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi