blake Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 A dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raul1984 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) prosze blake, poniżej efekty mojej pracy: Edytowane 27 Czerwca 2017 przez raul1984 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) jakoś srebro i czerwień nie pasuje- ładniej wyglądają czarne ramki- ale to jest moje zdanie, poza tym pięknie zrobione !!!!! ps. jak początek i koniec "zarobić" żeby był taki efekt??? Edytowane 27 Czerwca 2017 przez samuel_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) ucinasz prosto i tyle. Nic więcej. Jak będzie dobra długość to zwykłe cięcie i wystarczy. Chyba muszę zmienić nazwę tematu :) Edytowane 27 Czerwca 2017 przez dreq02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) aha..... ucinam i wtedy wciskam tak???? http://megane.com.pl/page/hosting-zdjec/zdjecie.html?z=hosting_zdjec_1498561444__img_20170627_124812.jpg jak tutaj jest zrobione ??? Edytowane 27 Czerwca 2017 przez samuel_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 a myślałem, że chodziło Ci o zakończenie drzwi. Myślę, że ten sposób jest ok: Musisz trochę pokombinować. Dodano: 27 cze 2017 - 15:38 a aby nie było za dużo o samym wnętrzu to teraz coś innego. A to skórzane(?) będzie mi pasować pod gt-line i zegarek bo mam w tym stylu właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ładne etui, sam sobie takie muszę sprawić !! Co do pasków raul1984 to bardzo ładnie Ci to wyszło !!:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 może zbierze się grupa ludzi to można zamówić za jedną wysyłką. A nie tak każdy z osobna będzie z zagranicy ściągał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ile taki jeden silikonowy lub ten skórzany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 no to autor tematu wstawi zdjęcia. Jakby ktoś chciał wiedzieć to zdjęcie tapicerki bocznej nie ułatwi założenia tego paska bo tapicerka jest połączona (chyba, że od środka jeszcze tapicerkę rozbierać na części pierwsze - ale wtedy duże prawdopodobieństwo urwania czegoś. A jakby później miało się nie trzymać - gra nie warta świeczki - lepiej się pomęczyć). Ale aby się nie męczyć to polecam wypróbować patent jak na jednym ze zdjęć. Mianowicie kółko oznaczające oponę jakie otrzymujemy ze stojakiem na koła. Wymiar idealny na grubość a dzięki temu, że jest okrągłe dobrze się przesuwa i łatwo się kedrę wkłada. Rozwiązanie super - później z tym patentem idzie dość szybko. Oczywiście przy krawędzi nadmiar trzeba uciąć by włożyć kedre. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kupiłem etui, przyszło parę dni temu, pasuję super. Jest jedno ale, dla ludzi, którzy nie mają HANDS FREE tzn. nie mogą odpalać samochodu bez wkładania karty do 'stacyjki' odpada, chyba, że ktoś się chcę męczyć z ciągłym wyciąganiem i wkładaniem karty z etui do etui, pilot łatwo nie wchodzi i myślę, że każdego by to wkurzało, a z etui nie wlezie xd. Polecam natomiast etui w formie takiej, jak jest dla telefonów tzn. klapka do góry i swobodnie można wyciągnąć, widziałem takowe też. Kolego dreq02 super pomysł dla potomnych, mam natomiast pytanie, jakie masz głośniki w boczkach drzwi 13 czy 16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam. Zamówiłem szara taśmę jak zrobię to wyślę zdjęcia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Witam wszystkich. Tym razem jasny szary kolor. Stonowany nie rzuca się w oczy za bardzo i na tym poprzestanę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Też ładnie, ale myślę, że czerwony do czarnego lepszy efekt oddaje, przynajmniej tak mi się to widzi, kiedy patrze na moją furkę, ale to też źle nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Chodziło głównie o wygląd w środku, słupek A oraz pozostałe są w odcieniu szarości, więc chciałem tylko delikatnie zaznaczyć drzwi, bo takie czarne bez finezji i polotu były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi