Matixs Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Cześć. Muszę wymienić komplet tarcz i klocków w megance z tyłu i chciałbym Was zapytać co mógłbym wybrać. Klocki jakiś czas temu wymieniałem, ale tarcze są już mocno zużyte i ostatnio zauważyłem że szurają przy jeździe i przy hamowaniu zaczyna piszczeć. Nie ukrywam że chciałbym wydać jak najmniej i gdy zobaczyłem ile taki zestaw kosztuje w internecie to jak dla mnie jest mocno za duża cena. Niestety wymienić muszę. Czy ktoś z Was kupował jakieś tańsze części? Wiem że TRW czy ATE są dobre, ale też trochę droższe. Przeczytałem tutaj na forum parę tematów i widzę że ten sprzedawca jest polecany. http://allegro.pl/tarcze-klocki-tyl-renault-megane-ii-kombi-oryginal-i6851098235.html A może da się jeszcze taniej? Edytowane 15 Czerwca 2017 przez Matixs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Tematów o tarczach i klockach jest bez liku. Po co zakładać nowy? Musisz się liczyć z takim wydatkiem. Tarcze są z łożyskami więc to podnosi cenę. Osobiście polecam oryginalny zestaw jak w linku. Miałem i byłem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi