wylu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Witam. Panowie mam taki prpblem ze lewa soczewka swieci bardzo źle. Zastanawiam sie nad regeneracja i tu jak macie namiar na firme to poprosze lub na zakupem uzywki . Ale zastanawia mnie inna rzecz. Mianowicie jakby kupic swiatła od anglika i wyjac soczewki i wsadzic lewa w prawą a prawa w lewą????? co wy na to ? wie ktos ja ustawine maja swaitała angole?? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 3 Lipca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanjarek Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Przekładanie soczewek od anglika z lewego reflektora do prawego i odwrotnie nic nie da, tak jak i nic by nie zmieniło w kształcie snopa światła, przełożenie soczewek, które masz teraz w samochodzie. Lewa i prawa ma taki sam kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wylu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) A na czym polega przerobienie angielskiej soczewki na polkie tzn na europe?? szukam w necie i durnoty mi wychodza Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 3 Lipca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Napisz PW do kolegi peugeot206.88 On pomoże w tej sprawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Mianowicie jakby kupic swiatła od anglika i wyjac soczewki i wsadzic lewa w prawą a prawa w lewą?????co wy na to ? wie ktos ja ustawine maja swaitała angole?? Tutaj jest zdjęcie jak wygląda soczewka EU i angielska Mój odnośnik Źródło fanpage: Laguna by Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wylu Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) kurcze panowie jak wyjac soczewke b wyslalbym do regeneracji a nie chce pociac i zniszczyc lampy? Regulamin pkt.5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 9 Lipca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Pisałem już do kogo się zwrócić :!: Wystarczy czytać co już napisane jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Zapraszam , chodź rzadko bywam na forum z powodu braku czasu , lecz fajnie że jest Admin kolega który u nas był . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wylu Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) witam. Znalazłem firmę która regeneruje lampy za ok 150zł/szt lub same soczewki za 60zł/szt. Jak ktoś ma troche zdolności manualnych to wyjęcie soczewki nie jest trudne wystarczy naciąć delikatnie obudowę i wychodzi. Czekam właśnie az mi odeślą i zobaczę jak swieci po regeneracji. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Edytowane 21 Lipca 2017 przez wylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wylu Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Panowie świeci rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) podeślij namiary na firmę Nie przestrzegasz regulaminu forum - proszę poprawić tekst pkt. 5.6 Na forum istnieje obowiązek stosowania (...) zasad interpunkcji. - tutaj zdanie wielką literą i kropka na końcu- mireczek01 Edytowane 26 Lipca 2017 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wylu Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 http://www.tmcmc.pl Adres firmy i resztę info na ich stronie znajdziecie. Ja odebrałem soczewke i sam założyłem, nie ma to wiekszego problemu. Wystarczy troche pomyśleć i już. Naciąłem obudowe w trzech miejscach wyjąłęm soczewke a potem włożyłem a naciecia zakleiłem poxipolem za 12 zł. Nie trzeba spawać cudować. Wszystko sie trzyma i jest szczelne a świeci rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi