deku Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Tak jakby był tam jakiś beeeper - długi, ciągły, cichy pisk. Słyszalne na zgaszonym silniku (żaden pasek czy tym podobne). Dzisiaj usłyszałem to rano, przed odpaleniem auta (auto stało na dworzu - zwykle jest w garażu). Włożyłem kartę do gniazdka, i zacząłem pakować klamoty do auta. Z wewnątrz niesłyszalne, po otwarciu maski nie potrafiłem zlokalizować. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Dobrze rozumiem, że słyszysz dźwięk samochodu, który nie był wcześniej odpalany i po prostu stoi i wydaje z siebie jakieś odgłosy? Piszczy ciągle czy przestało? Może jakieś zwierzątko było pod maską? Edytowane 10 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Te odgłosy pochodzą z przepustnicy. Tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Tak, ciągły dźwięk - dłużej niż minuta (żadne zwierze) Jeżeli tak ma być, to dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Aż z ciekawości sprawdzę u siebie. Dotąd nie słyszałem nic takiego. Może dlatego, że raczej nie wkładam karty do gniazda i auto nie stoi z załączonym zapłonem? Dodano: 13 lip 2017 - 18:13 Po włożeniu karty do czytnika i otwarciu maski słyszałem długie jednostajne "piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii". Czyli faktycznie tak ma być. Edytowane 10 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi