Tusio-t1 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam Mam Megane z 2010r z oryginalną nawigacją TomTom Carminat. Wszystko było ok, dopóki kolega nie chciał sprawdzić swoją nawigację i moją kartę SD umieścił z swoim Scenicu, oczywiście nie zadziałało. Po włożeniu karty z powrotem do mojego samochodu okazało się, że nie wyświetlają się komunikaty z radia (głośność, zmiana kanałów, temperatura itp.), nawigacja działa bez zarzutu. Co można z tym zrobić i czy mogę to zrobić we własnym zakresie? Nie pomogło wyjęcie bezpiecznika i odłączenie akumulatora. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Clip Płyta z reprogiem i konfiguracja na nowo nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi