LuHash Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Cześć, Chciałbym poradzić się kolegów, czy możliwe jest dorobienie dodatkowego wejścia AUX w radiu fabrycznym we Fluence'ie? Jedno takowe jest już na przednim panelu radia, a zależałoby mi na tym aby na stałe podpiąć źródło dzwieku, tak aby było niewidoczne. Jeśli jest to możliwe oraz posiadacie detale np jakie piny w kostce za to odpowiadają, lub może są gotowe i działające przejściówki pod ISO to proszę o detale;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Masz nawigację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuHash Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jak chyba widać - nie, to jest radio z USB i Bluetooth'em, z ekranem monochromatycznym. Oprócz wejść na panelu radia, ile ma nic na dodatkowych zaślepkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Już nie chce mi się odpowiadać ..... W którym miejscu widać iż nie masz nawigacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuHash Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak dobrze pamiętam, radio od nawigacji wyglądało inaczej niż to co na załączonym obrazku. Mogę się oczywiście mylić, więc jeśli tak to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 I tu się właśnie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuHash Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ok, skoro już ustaliliśmy, że się mylę - czy kolega może zdradzić coś więcej na temat tego AUX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturdebski Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Dnia 2017-08-03 o 10:23, LuHash napisał: Cześć, Chciałbym poradzić się kolegów, czy możliwe jest dorobienie dodatkowego wejścia AUX w radiu fabrycznym we Fluence'ie? Jedno takowe jest już na przednim panelu radia, a zależałoby mi na tym aby na stałe podpiąć źródło dzwieku, tak aby było niewidoczne. Jeśli jest to możliwe oraz posiadacie detale np jakie piny w kostce za to odpowiadają, lub może są gotowe i działające przejściówki pod ISO to proszę o detale;-) Pozdrawiam Cześć, jaki to model radia? Jakiego radia szukać gdybym chciał wymienić radio w samochodzie? Ja nie mam w ogóle gniazda USB ani AUX JACK ani tez Bluetooth - mam takie jak tu: Pozdrawiam -- Artur Dębski http://blogit.one.pl Dnia 2017-08-03 o 10:23, LuHash napisał: Cześć, Chciałbym poradzić się kolegów, czy możliwe jest dorobienie dodatkowego wejścia AUX w radiu fabrycznym we Fluence'ie? Jedno takowe jest już na przednim panelu radia, a zależałoby mi na tym aby na stałe podpiąć źródło dzwieku, tak aby było niewidoczne. Jeśli jest to możliwe oraz posiadacie detale np jakie piny w kostce za to odpowiadają, lub może są gotowe i działające przejściówki pod ISO to proszę o detale;-) Pozdrawiam Cześć jeszcze raz, czy mógłbyś wskazać (foto albo link) z jakim wyświetlaczem współpracuje to radio? Znalazłem podobne na Allegro ma oznaczenie: 28 11 591 84R i ciekawi mnie czy zadziała z moim wyświetlaczem: Pozdrawiam -- Artur Dębski http://blogit.one.pl Edytowane 18 Grudnia 2017 przez arturdebski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi