MonikaRSL Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Umówiłam się już w rzeczoznawca na poniedziałek więc zobaczę co on powie. To już moje 10 auto, więc tym razem nie odpuszczę bo jestem kilka tysięcy w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Cytat Oczywiście droga sądowa na samym końcu jeśli dogadać się nie uda ale wizyta u rzecznika jest wskazana. Przepraszam kolego, ale dopóki mechanik nr 1 nie dostanie wezwania sądowego dopóty nie zrobi nic w tym temacie. Facts & figures jak to mawiają na zachodzie. Niekiedy warto zrobić krok wstecz żeby zrobić dwa kroki do przodu. Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Lionel2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 W sumie nie ważne jaką drogą, najważniejsze aby Monika odzyskała swoje pieniądze i/lub sprawny samochód. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sprawy. Takie sytuacje pokazują jak ważne jest "posiadanie" zaufanego mechanika. Dotychczasowe auta serwisowałem tylko u jednego, do którego trafiłem wiele lat temu z polecenia i do tej pory mnie nie zawiódł. Zawsze kiedy wymieniał mi coś "ważniejszego" np. rozrząd określał, że daje mi gwarancję na tyle i tyle lat i km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonikaRSL Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Cześć chłopaki! Dziś byłam się dowiedziałam że teraz bardzo szybko wszystko trwa. Więc jak dobrze pójdzie Renia za jakieś 3tyg. Będzie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Byłaś u rzecznika, czy u mechanika? Można wiedzieć co konkretnie Ci powiedziano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi