D.K777 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Witam wszystkich Renault Maniaków. Kieruję do was pytanie tego typu, Megane III ph I coupe 2009r. sprowadzona z Francji, bo to może być również istotne. Radio Fabryczne z małym wyświetlaczem cyfrowym, pilot przy kierownicy do sterowania. Czy w tych modelach przed liftem występowało radio z funkcją bluetooth ? gdyż nie jestem tego pewny, autko aktualnie rozebrałem do zera, została sama deska rozdzielcza i puki nie zacząłem składać i mogę coś zmienić to chciał bym to zrobić, jeżeli nie posiadam w/w zestawu. Chciałem się dowiedzieć tylko czy występowało, czytałem wiele waszych postów z których wynika że nie, ale miałem wrażenie że bawiłem się ustawieniami bluethoot, ale nie pamiętam już czy rzeczywiście tak było bo było to z dwa miesiące temu, nawet teraz nie mam jak podpiąć zasilania gdyż cała wiązka łącznie z silnikiem leży na podłodze :( . Był bym wdzięczny za odpowiedź i z góry dzięki Panowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Radio z Bluetooth powinno mieć napis >Bluetooth< na samym radiu i słuchawkę zieloną/czerwoną na tym pilocie pod kierownicą. Mój teść ma MIII z 2010 i ma Bluetootha. Jedyna różnica, między jego radiem - faza I - a moim - faza III - to USB i AUX u mnie. Niemniej faktycznie nie pamiętam czy u teścia jest ten napis na radiu. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmBerk Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ja mam Hatchbacka z 2008 z początku produkcji, też z Francji i mam Bluetooth. Na radiu powinien być też przycisk "TEL" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K777 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ok dzięki za pomoc, zaobserwuje to gdy tylko autko wróci od blacharza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi