Coupe2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Cześć, Przez moje zaniedbanie z wymianą opaski na manszecie, zbliżam się do wymiany przegubu i tu pojawia się problem. pacjent to megane III coupe 2009 2.0Tce 180 W internecie znalazłem tylko info, że przegub występuje w komplecie z półosią. Oprócz tego znalazłem 2 aukcje po 400zł za używkę w nie wiadomo jakim stanie... Nowej części w internetach nie znalazłem, lokalne sklepy motoryzacyjne rozkładają ręce i mówią, że to nie występuje w zamienniku i tylko ASO. Przerabiał ktoś taki temat? Może ktoś podać namiary? Może regeneracja (głośno myślę) ? Przecież to tylko przegub, a auto jakieś egzotyczne też nie jest... Liczę się z kosztami ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocker82 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 No tyle kosztuje Nie ma zamienników, tylko oryginał za ok 1500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Pomyśl jednak o regeneracji. Wyślij zapytanie do firmy się tym specjalizującej o cenę. Czasami oni znają jakieś "nieoficjalne" zamienniki i może coś dopasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe2009 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Nieaktualne. Kupiłem już nową półośkę. Temat do zamknięcia. Dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Z ciekawości i dla innych pokoleń, ile dałeś i czy kupowałeś oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 podpinam się, pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolaneros Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Hej, orientuje się już ktoś skąd wziąć taką półośkę używaną? W serwisie zawołali ode mnie 2300zł + 650 za robotę co mnie przeraziło dość mocno :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Szukaj na allegro, kupiłem za 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi