aniewa Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Jest kilka filmowych poradników jak zainstalować pyren na telefonie. Sam to robiłem parę lat temu, niestety teraz nie pamiętam całej procedury. Najlepiej to pokazane jest na Driwe2. Ru. Z racji działań wojennych strona raczej omijana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane_master Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Witajcie. Auto Master III X62 Vgate icar 1 lub 2 PyClip udało się zainstalować i działa dobrze ale nie mogę nim zakodować nowych wtrysków. Zainstalowałem Pyrena zgodnie ze wskazówkami ale znajduje tylko 4 lub 5 modułów i nie ma w nich Wtrysków. Zczytuje moduły jedynie do 66/83 i przechodzi dalej do wyboru modułu. Wszystko robię na telefonie. Czemu nie mam modułu Wtryski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eb832 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Ja w ogóle PyClipa nie potrafię używać, jest strasznie niestabilny, ale problemem jest głównie posortowanie opcji w których można się gubić i są one nielogiczne. Przykładowo wchodzę w Multimedia -> AUDIO -> tymczasem czeka tam pięć losowych pozycji typu ET051 - Drzwi tył. lew. lub Hamulec parkingowy -> sys. nagłego hamowania -> ET071 Dziewicza zasuwa kolumny; ET472 - Bateria karty 1 lub Przycisk rozruchu lub kody wtrysków są puste, wiele opcji to CONFIGURATION PRIVEE 1; 2; 3 itd. Wersja bazy to 209 PyClip by Marianpol 15-08-2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 a jest wersja na windowsa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi