_Scyzor_ Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Co to za tajemnicza śruba/styk na tylnej szybie? Nie powinna być jakoś zamaskowana? W przypadku mojej Meganki widnieje przy niej dodatkowo jakiś symbol, który wygląda jak narysowany flamastrem (coraz więcej mam argumentów świadczących o wypadkowej przeszłości samochodu). Fotka cięcie Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Jeśli dobrze pamiętam to nie śruba, a złącze anteny, było gdzieś na forum. Każdy z nas to ma. Link Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez pbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Scyzor_ Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dzięki. Jakoś na to nie wpadłem... Wątek do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi