qrecik Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 witam serdecznie jestem swierzynka na forum meganka 1.6 90KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McAstor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam serdecznie wszystkich. Autko - Grandtour z 2004 roku. Pomimo paru usterek jestem jednak zadowolony i myślę, że tak zostanie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajoj20knw Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_19 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam wszytskich!!! Stałem się posiadaczem Megane II 2005 1.5 Dci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu40 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 witam wszystkich,też się stałem do tygodnia posiadaczem megane2,2003,1,9dci,i już czar prysnął,do wymiany łożysko oporowe sprzęgła,przepał jak na diesla,też nie za bardzo ,ale komfort jazdy ok,mam nadzieję że nie będę musiał do niego co trochę ładować,przeb.118 tys.wcześniej miałem scenica 1,6,107km,[5lat]był ok.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektor84 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 witam serdecznie wszystkich. nie jestem posiadaczem Megane lecz Clio. dołączam do Was bo interesuję się autami ze stajni Renault, w szczególności Clio (moje wspaniałe) ale także Meganką, Scenic'kiem i innymi. udzielam się na krc.cn.pl i postanowiłem także i tu powymieniac się doświadczeniami. raz jeszcze wszystkich serdecznie witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.D Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Cześć wszystkim, ja przymierzam się do zakupu Scenica, przestudiowałam sobie internet i bardzo spodobało mi się to forum, dlatego chciałabym się do was przyłączyć mam nadz,że w razie potrzeby znajdę tu fachowe porady u bardziej doświadczonych właścicieli aut Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major_25 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam, W niedzielę stałem się osiadaczem Megane 1.6 z 1997r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam wszystkich ja też 2 tygodnie temu kupiłem megi 1,9dti kombi z 99r. Myślę,że dobrze wybrałem pozdrawiam wszystkich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatMan Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Pozdrawiam serdecznie jako nowy użytkownik forum i właściciel Megane II w wersji sedan 1.9dci (2004rok). Do tej pory jeździłem clio i udzielałem się na KRC, więc pozostałem wierny firmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chinaski Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam serdecznie od tygodnia jestem prawie szczesliwym posiadeaczem Meganki II 2005 z silnikiem 1,5 dCi 100KM. Autko zostalo znalezione w wielkopolskim centrum (stolica zobowiazuje) aut uzywanych a przez to pewnie "nie bitych" w Gnieznie. Wyglada ladnie, drobne szczegoly mogace zwrocic uwage na przeszlosc samochodu zostaly pominiete na rzecz ladnej sylwetki ciekawego wyposazenia i duuuuzej przestrzeni ladunkowej - kombi. Jednak juz na poczatku postrzepilo mi pasek wielorowkowy. W aucie 2005!!!! Nic to mysle szybka wymiana i bedzie OK. Po wymianie wszystkich plynow filtrow oraz paskow, juz myslalem ze jest jeszcze lepiej. Spalanie malutkie, kopytko jak nalezy, wygoda mila. I jakiez moje zdziwienie gdy w drodze z warsztatu turbo wyszlo z pracy i zaplily sie kontrolki engine i service. Mocy nie bylo wogole dymu duzo co pomoglo mi dojechac do domu bo z daleka bylo widaz ze mam klopoty. Zawor EGR po czyszczeniu odpusicl i juz mam turbo a tu kolejne zdziwienie na dziurze (a tych jest duuuzo) znow postrzepilo mi pasek wielorowkowy!!!! No i to na tyl na weekend wyjezdzam wiec zycze wszystkim wszystkiego dobrego szerokiej drogi pelnego baku i malo dziur. Pozdrowku Chinaski Zapoznaj się z regulaminem. Na forum piszemy polską czcionką. lepper_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GorodonMegane Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam wszystkich ) Gordon Jestem ;)) Mam mały błąd w nicku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cossaq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam, wszystkich na forum. Życzę szerokiej drogi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2022 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ;) Witam Szanownych Forumowiczów ;-) Od półtora roku mam megankę kombi z silnikiem 1,9 Dti( dizel bolndi). Podejrzewam, że nie raz tu będę zaglądał bo choć autko nie stare (2002) to przebieg znaczący (225000 km). ;) pozdrawiam chudy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi