Deqen Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam i Pozdrawiam Wszystkich na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiank Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam. Od ponad miesiąca jestem posiadaczem meganki II z 2003r. :) Mam nadzieję, że także będzie bezawaryjnym autem jak moje poprzednie spod znaku romba (TWINGO). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibi Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam Dzisiaj moja Małżonka sprawiła sobie Scenica 2.0 z 97 roku którym przyjdzie mi się zajmować ;-) Sprawy działalności forum motoryzacyjnego nie są mi obce ponieważ od przeszło dwóch lat działam na forum miłośników Chryslera Voyagera którego też posiadam. A oprócz tego forum pojawiałem się na forum Reni 19 i mitsumaniaków. Tak więc proszę o cierpliwość jeżeli niektóre z moich pytań okażą się dla Was banalne ale no cóż nie ma ludzi idealnych :) , a ja sam postaram się w jak największym stopniu pomóc innym z Bractwa Meganki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jako ze przesiadlem się z seicento 1.1 sporting na Renault Megane PhI Cabrio przesiadam sie rownież z forum seicento.pl na forum megane.com.pl. Na poczatek pewnie zarzuce pytaniami bo jak kazde kupione auto wymaga jakich drobnych napraw (oby tylko takie były) ale z czasem mam nadzieje dobrze sie bawic na spotach imprezach na ktore oczywiscie sie pisze w miare mozliwosci i wolnego czasu. Poza wspomnianym cabrio mam jeszcze Scenic'a 98r. którym teraz smiga żonka i to wlasnie to auto ktore bezawaryjnie posiadamy od 3 lat skłoniło mnie zeby sprzedać skarbonke w postaci fiacika i zakup dla odmiany kabrioleta :) Jak ukochane deszcze zejda z naszego miasta i pozwola na cykniecie kilku fotek to przedstawie sie w dziale nasze auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemo Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam wszystkich posiadających Renatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miliard Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam wszystkich użytkowników i właścicieli Meganek Życzę szerokości i bezawaryjności. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam, Od 4 tygodni jestem właścicielem Meganki :) Pierwszy 1000 już za nami i jak na razie jestem zadowolony :) Nie zanosi się na to aby było inaczej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam klubowiczów jeszcze nie posiadam Megana ale zaczynam się rozglądać :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiśniowy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam , Od 2 miesięcy woże się Megi II 1.9 DCI , pozdrawiam wszystkich użytkowników i właścicieli Meganek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
custome Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam, jestem nowym nabywcą reni. Pozdrawiam serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiekel Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam Na samym początku chciałem się przywitać bo jestem tu nowy. Witam [cięcie] [ Dodano: 2009-06-30, 16:54 ] witam To nie giełda. Tu się witamy a nie handlujemy! Jak juz kolega zostanie "uzytkownikiem" to będzie mógł sobie posprzedawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miska7766 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam wszystkich Miłośników renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demar Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam, od 4 dni jestem posiadaczem steni, 2002 1.9 dti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 witam! stałem się posiadaczem scenika II 1,5 dCi 101 KM. czy szczęśliwym, to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi