Krzychup Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam! Od niedzieli mam swoją Megane 1.6 16V :) Dzięki wszystkim za odpowiedzi w temacie o poszukiwaniu Meganki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam. Od poniedziałku stałem się posiadaczem Scenica 1.9 dTi. Mam nadzieję, że nie będzie mi sprawiał zbyt wielu problemów. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yari Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 dziendobry Panstwu od kilku tygodni posiadam RX4, jak kazde kilkuletnie auto posiada on swoje "cechy", odwiedzilem forum, aby zasiegnac wiedzy i czerpac z doswiadczen uzytkownikow aut typuszeregu megane I pozdrawiam ps. jestem specem IT, prosze o wyrozumialosc odnosnie braku czcionki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3_acid Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 witam forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni80 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam,jestem nowy.Zarejestrowałem się bo mozliwe ,że będę kupywał Scenica i chce uzyskac informacje o tym modelu i moze znajde jakis egzemplarz do sprzedazy na forum.Ogolnie jestem klubowiczem na krc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavMazi Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam Dawid Mazurek jestem miłośnik megane obecnie posiadam Megane I phII 1.9D granatowe kombi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WJK Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam wszystkich, Megane mam już parę miesięcy, lecz o istnieniu forum wiem od pewnego czasu :) Pozdrawiam, WJK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kormo7 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam, od wczoraj jestem posiadaczem scenica Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trewre1 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 witajcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam wszystkich, szkoda ,że w takich okolicznościach bo zaczynają się problemy ze Scenickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolom Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam Mam na imię Bolek i jestem posiadaczem Renault Megane Scenic 2002 175500 srebrny metalic, 1.9 dTi. Witam wszystkich szanownych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan M Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam wszystkich serdecznie. Właśnie wczoraj zakupiłem Scenica I (1998) 1,9dTi. I właśnie radość z zakupu doprowadziła mnie na to forum :) Mam nadzieję, że tylko szeroko rozumiana "wymiana poglądów" będzie moim udziałem na forum a nie prośby o pomoc z autkiem ;-) Pozdrawiam wszystkich i szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiekel Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigicz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Hej witam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi