mcant Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zicoo Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam wszystkich klubowiczo-forumowiczów :) Od dziś jestem świeżym posiadaczem Meganki - mam nadzieję, że z dnia na dzień będę coraz bardziej zadowolony z autka... to moja pierwsza przygoda z francuzem (o samochodzie mówię oczywiście :)) a wcześniej śmigałem Lanosem, Vectrą B, Nissanem Sunny, ect. Jak widać na avatarze nabyłem wersję 1,9 dTi - ale muszę jeszcze zdekodować VIN bo nie wiem która to wersja :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broneck78 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witam serdecznie szanowne zgromadzenie. Mam na imię Dominik i od początku roku poruszam się Dużym Szczeniakiem z LPG. Urzęduję w Warszawie i Ząbkach, w razie potrzeby postaram się służyć pomocą w tych lokalizacjach. Jeszcze raz witam. A teraz sam zwracam się o pomoc - post zamieszczam w dziale silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondas Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witam! mam 33 lata i jestem nieuleczalnym renoholikiem posiadane pojazdy R25 V6 1985r R25 V6 1991r R Espace 2,2 1995r pozdrawiam wszystkich serdecznie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek58 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodzuu Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witam wszystkich. W szczególności wędkarzy z BOXA od nowości posiadam ścenica I ale niedługo przesiądę się na II Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingu Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam maniaków Renault Prawdopodobnie będę niedługo szczęśliwym posiadaczem Megne III coupe. Na razie śmigam samochodem Opel Astra Coupe. Na co dzień zajmuje się felgami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymano Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam, konto na forum założyłem już jakiś czas temu, kiedy szukałem samochodu. Teraz jestem już po zakupie więc przyszła pora na oficjalne przywitanie się Pozdrawiam wszystkich, shymano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanilka Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatZeck_WAWA Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 A w ogóle to się przywitam, bom jakoś zapomniałe. Pozdrawiam wszystkich Megano-Scenicznych!!! Y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 cześć i czołem... zawitałem tutaj ze scenikiem II 1,5 dCi, 74kW 2005 rok. opisywać już problemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwspit Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Witam!!!Mam na imię Paweł.Uwielbiam Renault ;) Byłem szczęśliwym posiadaczem renault 19 ph2 4 lata zrobiłem nim ponad 80 tys km i została sprzedana z przebiegiem 307 tys , nie ustępując autom z przebiegiem rzędu 200 tys,nowy właściciel też jest zadowolony ;) Wcześniej ojciec zrobił nią 110 tys km i się zakochał w marce i mnie zaraził:)Cenię renówki za wysoki komfort i dość dobrą bezawaryjność ,a także przede wszystkim niepowtarzalny wygląd ;) .Prywatnie od kilku lat śmigam także Renault Laguna pH1 ojca ,która ma już ponad 280 tys w tym 100 tys na gazie i jeździ i jeździ ale niedługo ją pod remontuję jemu ;)Nie lubię sportowej jazdy , jeżdżę jak emeryt po zawale i wylewie ;) Obejrzałem przed kupnem co najmniej z 15 szczeniaków:P i obecnie mam SCENIKA ph1 1997 r. z przebiegiem 170 tys i jak po pierwszych i następnych emocjach na dokładnych oględzinach wyszło z dużym czepialstwem - wg.mnie ma tyle ,nie jest bita i ktoś szanował to autko tak jak ja zamierzam i szanowałem zawsze Renault.Prywatnie nienawidzę maniaków VW ,którzy innych (w tym szczególnie posiadaczy Renault)uważają za biedaków i właścicieli złomów ;) Bądź co bądź widzę ile SZMELCWAGENY stoją na kanale ;) Spowiadam się ,że kiedyś miałem golfa ale nigdy więcej Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę milionów km waszymi najładniejszymi autami na świecie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miau_2004 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 witam wszystkich, Piła sie klania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MR.H Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi