bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 witamy, witamy, fajnie że się przedstawiasz :) Poza tym, każda pomoc może się przydać :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blueshit Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam wszystkich użytkowników forum. Od tygodnia jestem posiadaczem Meganki Classic 1.6 V8 '97r. (na którą przesiadłem się z R 19 Chamade 1.7+LPG '91). Jako że moja Megi jest świeżo sprowadzona z Niemiec, zacząłem poszukiwania tłumaczenia instrukcji obsługi i tak oto trafiłem na to forum. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam nowych posiadaczy :) Autka na pewno beda Wam dlugo i dobrze sluzyc ! :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witamy, witamy :) i widzicie panowie i panie, przydałby się ten dział Nasze Auta, by nowi użytkonicy przedstawiali swoje furki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witamy Witamy. mister a Ty ciagle swoje, nie odpuscisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 No nie odpuszczam, bo taki dział to jak dla mnie podstawa na takim fajnym forum. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich Jestem tu nowy mysle ze komus pomoge na forum.Mam Renault Megane 1.6 8v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocHolliday Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam Jak nietrudno sie domyslic, jestem tu nowy :D Jutro (prawdopodobnie) kupuje Renault Megane II 1.5dCi :D Pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witamy nowego urzytkownika. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlods Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Od 7 lat jestem szczęśliwym (czasem) posiadaczem Megane I '98, silnik K7M 720, zagazowany. Poprzednio - mniejsza siostra, Renault 5. Niniejsze forum odkryłem 2 dni temu i już zdobyłem parę przydatnych informacji. Tak więc wrażenia bardzo pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam serdecznie nowych userow. Prosze tylko o uzywanie wyszukiwarki przed zalozeniem nowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam licznie przybylych nowych Uzytkownikow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbol Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 No to i ja się grzecznie ;-) przywitam. Co prawda od tego powinienem zacząć ale wyszło trochę inaczej. Jestem w posiadaniu Megane SCENIC 1,6 RT+klima już od ponad miesiąca a to forum już trochę mi pomogło. I tak trzymać Panowie i Panie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A to ja sie jeszcze raz przywitam juz jako posiadacz (od wczoraj) MII - wiec Witam! wszystkich "starych" (bez urazy :D ) oraz nowych uzytkownikow forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Czesc Yoshki! Ciebie juz witalismy, teraz witamy Twoja megi :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi