lachensis Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem tu nowa i chciałam się z wszystkimi przywitać Niedawno zagościła u nas śliczna czerwona meganka:) Silnik benzyna 1.6, rocznik '96 i 85 tysiaków na koncie:) Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawować przez długi czas:)Pozdrawiam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Forumowiczów Jako że dokonałem czynności rejestracyjnej, wypadałoby się przywitać, co niniejszym czynię Jestem z Białegostoku i posiadam Megi 1.9D RN Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam serdecznie nowych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dobry wieczór - właśnie przesiadłem się z Clio do Megane i postanowiłem się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 hehe, witaj ps. widzę, że skorzystałeś z zaproszenia :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 [Cięcie] Ja tu już zaglądałem wcześniej, tylko się nie rejestrowałem - przed zakupem Megane szukałem tu i ówdzie, gdzie można wpaść w pułapkę i na co uważać przy zakupie. Mam nadzieję, że będę tak samo zadowolony, jak wcześniej z Clio To jak już się witasz, to na początek drobne upomnienie - proszę nie cytować postów 1:1 ja się odpowiada bezpośrednio pod nimi - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam wszystkich nowych. Niedawno zagościła u nas śliczna czerwona meganka:) Silnik benzyna 1.6, rocznik '96 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggumiswawa Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No to się warszawiak przywita Po zmianie z Forda przyszedł czas na Kluske znaczy sie MEgane 1 generacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 czas na Kluske Witaj - te bo ci dam kluske to się niepozbierasz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam. Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II 1,5 dci. Mam nadzieję, że miło będzie się rozmawiało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ractime Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie Jako, że zarejestrowałem się już troszkę wcześniej bardzo przepraszam że nie zrobiłem tego na początku ale nigdy za późno :-P Jestem z Częstochowy i posiadam od 6 miesięcy Renault Megane II 1.6 16V 115 KM Dynamique Sport 2004 r. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plachon Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam serdecznie z Lublina. W wolnej chwili zasiądę i dopracuję profil. Pozdrawiam Wszystkich. Juz dodałem parę bajerków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Miło powitać wreszcie kogoś z bliska. Myszków wita Częstochowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wita wszystkich nowych posiadaczy Megane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deSAD Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Hey, Witam wszystkich. Właśnie się stałem posiadaczem SCENICA z 2003r. Uważam, że jest to bardzo dobry powód żeby poznać ludzi którzy mają podobne auta. Pozdrawiam. deSAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi