Prezes Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji B) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją B) B) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) B) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liber Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tu nowy uzytkownik starej Meganki 1,4 z 1996r Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filester Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zarejestrowałem się dawno dawno temu na forum. Będąc jednak biernym użytkownikiem. Dziś przyszedł czas na powitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bafoo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, nie jestem właścicielem, ale zamierzam kupić Megane Coupe B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostface Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam wszystkich, od dwóch miesięcy jestem posiadaczem (czy szczęśliwym to się okaże) :( Scenica I po lifcie 02r. Motorek 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqash Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 witam jestem świeżakiem mam megane I phI z 98 roku 1.6 8v 90 km benzyna + gaz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_lcj Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Siema! Właśnie zakupiłem Scenica II 1,9 Dci 120 KM .....witam w rodzinie rav_lcj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizel2834 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam wszystkich użytkowników. Na razie zadowolony (myślę, że tak zostanie) posiadacz Scenic'a I ph II 1.9dCi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mięki Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam od dwóch dni jeżdżę z bananem na twarzy moją MEGANE II 2004 i jestem posr... ze szczęścia , myślę że tak zostanie :( , pozdrawiam całą moją nową rodzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahar Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Cześć Od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Megane Classic 1.4 RT 16V + LPG. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radolfo Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam Forumowiczów, jestem nowiutkimi na razie pełnym obaw użytkownikiem Megane II 1.5 dCi 2004. Pełen obaw, bo auto więcej stoi (jedna niezdiagnozowana jeszcze do końca awaria) niż miałem okazję nim jeździć. Ale dobry duch ! Pierwsze koty za płoty, trzymajcie kciuki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek87mikolow Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam wszystkich Jestem posiadaczem nowego Renault Megane III 1.5 dci Mam nadzieje,że dokonałem dobrego wyboru :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkofa17 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 cześć wszystkim :] mam nadzieję, że ktoś pomoże mi wirtualnie w razie czego, bo nie chce korzystać po raz kolejny z pomocy niby mechaników pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robib Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 witam wszystkich padło mi opuszczanie lewej szyby, znalazłem wasze forum i widzę, że dużo się mozna tutaj dowiedzieć, więc jestem ! pozdrawiam wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam Szanownych Forumowiczów.Jestem z Łodzi. Od kilku dni posadam Megane II 2003 r.Mam nadzieję,że dobrze z nią trafiłem mimo stereotypu auta z Francji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi