DrNO Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a niech go Ford scisnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Kupił juz dawno, ale formalnie nie mamy juz Meganki. Kurde jak patrze teraz na nie na ulicy szczególnie przed FL 3D (bordowa, niebieska) :-( Fajny wózek był i szczególnie udany egzemplarz - taki wyjatek potwierdzający regułę :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jak Ci się znudzi japońskie cudo techniki to kup sobie megankę (może tę samą w końcu przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jax Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Jeszcze jedną nogą w KRC z moim Clio Extreme, drugą już prawie w zamówionym dwa tygodnie temu Megane Grandtour, wersja 1.6 Privilege. Pozdrawiam i od zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filok Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich serdecznie!!! na imę mam Piotr mam Megankę Classic 1.4 z 2000r Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 witaj [you:18c941e83a] Znam to, ale witaj [you:18c941e83a] :D - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Hihi very śmieszne :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Jestem Skiba, posiadam Meganke Cabrio 2.0 z 1998, fajna bryka, jak kazda Meganka Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 witaj Danielossss Znam to, ale witaj Danielossss :D - Prezes _________________ O co biega, bo nie kumam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Jakiś nowy gryps??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Nie gryps tylko funkcja Hey You :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 O co biega, bo nie kumam? Witaj <funkcja> W miejscu funkcji kazdemu sie pojawia jego nick. Witam wszystkich nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonytoca Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 chciałem wszystkich powitać - jestem z Krakowa , obecnie mieszkam na śląsku , i mam 28 lat. jak większosc z Was jeżdze megane - moja megi to megane II 1.4 z 2003 roku. wczesniej mialem scenica z 1999 r. super auto nigdy nie zawiodło - jak zobaczylem meganke II widzialem że kiedys musze ja miec ;-) - jeszcze raz witam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No to widze kolege na nastepnym slaskim zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi