moroh Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jołjoł.. koalicja ŚLĄSKA rośnie w siłę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olisko84 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam wszystkich! Jestem tu nowa i nie bardzo się jeszcze orientuję..... Mam na imię Ola i jestem szczęśliwą posiadaczką Meganki 1.4 eco z 1996r, więc jednej z najstarszych na forum, ale na pewno nie najgorszej :-P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jasne, że nienajgorszej! Pozdrawiam ciepło i WITAAAAAM! 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam wszystkich! Jestem tu nowa i nie bardzo się jeszcze orientuję..... Mam na imię Ola i jestem szczęśliwą posiadaczką Meganki 1.4 eco z 1996r, więc jednej z najstarszych na forum, ale na pewno nie najgorszej :-P Pozdrawiam Witam serdecznie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 ale na pewno nie najgorszej Witam serdecznie. Wszystkie MEGI są nienajgorsze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaza74 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam Witam Właśnie niedawno kupiłem Meganę II w Sedanie kolor Green 1.4 16V i silnik jest właśnie tą nienajlepsza rzeczą w aucie chciałoby się więcej ..... kucyków :) From Koszalin Posiadam też drugie auto Nexię po lekkich zmianach .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No witamy GAZa74! Ty tu nie narzekaj na kucyki , ja mam tylko 75KM na 8v -- no no więc proszę mi tu nie psioczyć na 1.4 16v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam Witam Właśnie niedawno kupiłem Meganę II w Sedanie kolor Green 1.4 16V i silnik jest właśnie tą nienajlepsza rzeczą w aucie chciałoby się więcej ..... kucyków :) From Koszalin Posiadam też drugie auto Nexię po lekkich zmianach .... Kolejny Pomorzak. 1,4 faktycznie nie jest demonem szybkości, ale jeździć się da.Wklej parę fotek. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucio99 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam wszystkich ! Jakiś czas temu nabyłem Meganke 1,6e z 1997 ( ABS, klima, AIR BAGi, wspomaganie, elektryka, centralny zamek, immo, radio fabryczne ze zmieniarka CD, sterowanie audio przy kierownicy ). Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witaj :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3m0l Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam z Jeleniej Góry, po pikurowie i twingo oraz 19-tce zawitałem tutaj. Od 2 miesięcy dosiadam Meggi '98, uprawiam czasem ekstremalne sporty jeżdżąc Twingolotem żony, a do niedawna przez wiele lat męczyłem poczciwe i najlepsze autko Teamu Reanulta czyli 19-tkę. Większość napraw wykonuję samodzielnie więc rozbierając samochód na części staram się wiedzieć czym jadę. Mogę też wiele podpowiedzieć, bo Megane od 19-tki daleko nie odbiega. Pozdrawiam wszystkich Renault maniaków, i wszystkim zardzewiałym markom samochodów "mówimy stanowcze nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 NO witamy witamy D3m0l ! Cenne rady, nie są złe! Jak to się mawia.. :) 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesper22 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witam od 8 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki 1.4 z LPG, z 1996 roku Autko to jest najlepsze na świecie, mam nadzieję że na forum znajdę wiele intersujacych wskazówek. Interesuje się tuningiem samochodów i w planach mam przerobić troszeczke swoją meganke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_PŃ Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witam wszystkich! Jestem nowym użytkownikiem forum.Od 4 miesięcy wożę się ;-) Meganą '98 1.9D.Powoli zaczynam się w tym orientować. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witam serdecznie nowych użytkowników ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi