Ledyko Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dobry wieczór i dzień dobry. Jestem z Kwidzyna woj pomorskie. Po 6-cio letniej przygodzie z Peugeotem 306 przyszła zmiana na Grand Scenic'a phII - jeszcze nie jeździłem, bo muszę go podreperować ;) ale mam nadzieje, że będzie piknie ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam, jestem Michał. Meganką zaraziła mnie moja chrzestna i chyba tego nie żałuję. Jestem z Warszawy Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam Od 1 czerwca jestem posiadaczem Renault Megane II Sedan, rocznik 2005. Czarna perła robi wrażenie xD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziolgda Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Od 2 dni jeżdżę Megane 1.4 16v 99', jest to mój drugi samochodzik z rodziny renault gdyż wcześniej posiadałem Clio ;) posiadam również Mesia SEC500 ;) ale jest to raczej samochodzik tylko do niedzielnych przejażdżek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikim Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam serdecznie Od czterech dni posiadam Megane II ph1 1.6, wcześniej był u mnie fiacik Brava. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;) Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper 13 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam wszystkich miłosników zacnej marki R, Megi posiadam od trzech lat jest to Megane Coupe II 1.6 16V rok 99 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam, Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow Renault Megane. Jak kaze tradycja i zasady dobrego wychowania,trzeba sie przywitac. Po przerobieniu calego forum mam wrazenie ,ze wiecie Panie I Panowie znacznie wiecej niz nie jeden mechanik.Mialem zarzucic was gradobiciem pytan ale po przerobieniu kilkuset postow wiem juz nieco wiecej na temat mojej nowej Reni i jej foszkow. Wczesniej bylem zadowolonym posiadaczem Lagunki(98r 18. 16V RT) , ktora ciela ponad 200 stowy i nigdy sie nie psula.no prawie. Bo nasze Renatki so jak dziwczyny. Chyba kazdy to przyzna. Kaprysne ,chociaz potrafia uratowac sytuacje. Pozdrawiam raz jeszcze i oczywiscie bede w kontakcie. Bezu. Przeniosłem do odpowiedniego działu. Na forum piszemy przy użyciu polskich znaków diaktrycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badmag666 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem posiadaczem Renault Megane II 1.5dci. Jestem z tego faktu bardzo zadowolony. Samochodzik jest super i bardzo ekonomiczny. Mam nadzieje, że na tym właśnie forum znajdę wiele przydatnych informacji odnośnie mojej bryczki. Pozdrawiam! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 no i sie przesiadlem. Po dwóch latach mykania Sceniciem I ph II 1.9 dci z 2001 roku przesiadłem sie na Scenica ;) II phI 1,5 dci z 2006 roku. tyle, to takie reprzewitanie ;)) pozdro dla wszystkich renaultowcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopee Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wielka piątka dla wszystkich! Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawjer Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Hej to ja i moje Meg II Ph1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piootrek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 I ja witam bardzo. Jestem szczęsliwym posiadaczem Megane II 2003r. Na razie wersja ciężarowa ale to tylko kwestia czasu. ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lila2881 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam!Jestem posiadaczem Renault scenic 1,6 16v benzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glotarix Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam. Mieszkam w Bydgoszczy. Od tygonia jeżdżę piękną Renault Megane II PhII 1.5 dci z 2008. ;) Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimdan Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam wszystkich serdecznie, jestem Daniel. Posiadam Megankę I 1.9D z 1997 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi