krzys16V Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam, od tygodnia posiadam Meganke I ph II 1,6 16V kombi RXE i jest to moja 3 renowka; była R19 f3p i R19 16V (w między czasie też coś tam było ale to był Ford więc sie nie liczy :D ), miałem już nie kupić Renaulta ale jakoś tak wyszło. pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witamy! Jak widzę grono forumowiczów z Rybnika szybko się powiększa ;-) oby tak dalej :D Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jony_Cage Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam wszystich. Forum znalazłem przypadkiem ale już mi się tutaj podoba :D Pozdro dla Megankowych Maniaków ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 witam Wszystkich :D , w sumie kolega mi linka przesłał i jakoś tak mi się zarejestrowało. Aktualnie z megi mam tyle doczynienia, że jeżdżę dTi'kiem z końca 2001 roku. Kompletna seria, najuboższa wersja chyba, no ale przynajmniej "prawie jak terenówka" i można prawie 600 kg załadować :D . Jeszcze do niedawna bym powiedziedział, że o dziwo bezawaryjna, ale na wakacjach padł immo, hehehe więc teraz prawie bezawaryjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Paweł, z Krosna (podkarpacie). Od wczoraj dumny użytkownik Renault Megane Grandtour 1.4 16V z 2000 roku. Wersja RN. Najuboższa + klima ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GP Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam wszystkich serdecznie! Jestem od kilku tygodniu użytkowaniem MEGAN 1,9 DCI Grantour z 2004 r klika lat wstecz jeździłem MEGAN-ą z 1997 roku z świetnym dieslem 1,9 dti. Pomiędzy tymi autkami przerabiałem kilka marek ale z pełną radością wróciłem do RENI. Dzięki forum udało mi się zaoszczędzić kilka jak nie kilka set PLN.... ;-) Mam nadzieję że będę mógł się również podzielić swoim doświadczeniem z użytkowania MEGI.... Jeszcze raz witam wszystkich Gorące pozdrowienia z Wlkp!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barwol3 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slodki Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam wszystkich. Jestem użytkownikiem Meganki 1.9 dci już od roku. Czytałem to forum a zwłaszcza dział techniczny dzięki któremu dowiedziałem sie wielu ciekawych inforacji. Nareszcie znalazłem chwile aby się zarejestrować. Więc witam wszystkich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam wszystkich serdecznie .Mam na imie Marek ,mieszkam w Pabianicach i śmigam na codzien Megane Classiciem '98r 1,6 K7M =LPG. Renia to dla mnie nie nowość bo poprzednio latałem dziewiętnastką . Pozdrawiam gorąco i do zobaczenia na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaSspeR Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam. Jako, że i ja kilka dni temu nabyłem swoją pierwszą "renówkę", chciałem przywitac się z innymi forumowiczami. Mam nadzieję, że moje pytania nie będą Was doprowadzać do szewskiej pasji, a po jakimś czasie sam bede mógł w niektórych sprawach pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-S Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Megane Classic rocznik 98 w kolorze zieleń fidżi. Autko to mam od 5 lat, ale dopiero teraz znalazłem To forum. Pozdrawiam wszystkich użytkowników meganek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hustler Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam! Zarejestrowałem się na tym forum z ciekawości ponieważ przez Prawie cztery lata byłem szczęśliwym właścicielem i użytkownikiem Megane II 1.6 16V. Zmieniłem jednak auto i od pół roku śmigam Nissanem, gdyż zawsze marzyłem o samochodzie z tylnym napędem. Sympatia i sentyment do Megane jednak pozostały - stąd moja obecność tutaj. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselCK Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam...Jestem Łukasz:) posiadam Renault megane 1.6e 90km RT + LPG sekwencja pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i posiadaczy ślicznych megi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapet Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam po ponad miesięcznej przerwie :] . . . już na miejscu w kraju i otwarty na spoty :D ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi