keri Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam wszystkich. Mam Scenica 2l od trzech lat. przejechałem nim ok 150tyś km. Widzę że coraz częściej będę pytał jak sobie poradzić z ciągle nowymi problemami z autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 witam od kilku miesięcy jestem użytkownikiem meganki cc 2.0 dci. Pozdrawiam użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brembo Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Jako że jestem tu nowy i wypada się przywitać, więc się witam. Mój scenic II 1,5 dCi 2003r. czasami bywa wielką zagadką, więc będę chyba częstym bywalcem tego forum. Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam serdecznie nowych użytkowników naszego forum. Zapraszam do częstego zaglądania, a nie tylko gdy coś złego dzieje się z samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam Wzystkich , posiadam od nie dawna megane II,2003r. 1,5 dci. Pozdrawiam serdecznie wszystkich uzytkowników. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dugii Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam Kilka dni temu zamieniłem mała renię (clio) na trochę większą, Megane Grandtour z 2000 roku z motorkiem 1,9dTi, już wcześniej przeglądałem forum przed kupnem autka i było bardzo pomocne pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzb Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Cześć jestem z okolic Bydgoszczy i nie chce naprawić kompa. Jezdze Sceniciem 1,6 '98 który od czsu do czasu ma swoje wzloty i upadki. Ostatnio działa ale....,. Forum jest OK i myślę że trochę będę mógł dopomóc sobie w upadkach i dopomóc innym w trudnych chwilach. Serwisu staram sie uzywać do .... kawy. Hej :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Hej, Miło ze udało mi sie trafić na forum, gdzie grono zapalonych użytkowników Megańców służy sobie nawzajem pomocą. Od około półtora roku ciesze sie jazdą Scenickiem 1.6 i jak narazie złego słowa na niego nie mogę powiedzieć. Pozdrowienia 4all ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panini Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam, Cieszę sie, że istnieje to forum, którego dziś mogłem stać się członkiem. Będę tu zaglądał często i w miarę możliwości dzielił sie wiedzą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfenstein Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 witajcie wszyscy mam nadzieje ze sie od Was sporo dowiem,autko mam takie jak w opisie 235tys liftback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Wypadało by się też przywitać Jestem Karol, mój nick to EnD. Jeżdżę MII 5d z 2003, przebieg ~40k, silnik 1.4 79KM [chyba go już nawet nie produkują] soft v9.03 Mieszkam na śląsku Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victoria Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam wszystkich forumowiczów... Co prawda zapisałam się tu niecałe 3 tygodnie temu, ale już mogę stwierdzić, że to forum to ogromne źródło wiedzy I chwała Wam za to Do niedawna moje konie zaprzęgnięte były do służbowego Yaris'a, którym powoziła czasem nawet moja Meggy (patrz Avatar) :P No ale wszystko co dobre kiedyś się kończy i przyszedł czas na zakup własnej bryczki. Teraz Meggy ma Megankę :P Dla posiadaczy nowych autek Meganka z '97r. może się wydawać niezbyt atrakcyjna, jednakże jak dla mnie jest super. Poza tym jak na model z tego roku to jest ona full wypas :P Trochę miałam opory przed zakupem autka z automatyczną skrzynią biegów, bo prawdę powiedziawszy dla mnie istota jazdy tkwi właśnie w operowaniu drążkiem zmiany biegów, no ale przeważyły względy zdrowotne (lewe kolano "do remontu"). Pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor_ch Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam wszystkich . Jestem od niedawna ( rok produkcji 2007 ) posiadaczem Meganki II Grandtour w kolorze srebrnym z najsłabszym silnikiem 1,4 ale z dość fajnym wyposażeniem. Najczęściej można mnie spotkać na trasie Bytom - Katowice - Bytom ( codziennie ) or az Bytom - Kraków - Bytom ( raz w tygodniu ) . Dla niepoznaki śmigam na Tyskich rejestracjach. Moja żona natomiast ma Reanult Clio Storia . Pozdrawiam wszystkich Megankowców ze Śląska i z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi