specificman Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam wszystkich. Trafiłem tu dzisiaj po raz pierwszy poszukując odpowiedzi "czemu lampki w drzwiach nie gasną?" (ach ta elektronika). Odpowiedź znalazłem i na pewno będę stałym bywalcem tego forum. Pozdrawiam jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Kto szuka ten znajdzie ;-) Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citadis Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam wszystkich meganomaniaków Bardzo dobre forum i mam nadzieję, (ba jestem pewny:)) że na dłużej tu zagoszczę Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam od ponad 2 lat jestem posiadaczem megany 1.6 16v K4M z poczatku 2002 w wersji AIR, a na forum trafiłem przez przypadek:)) mam nadzieję ze dowiem się tu paru nurtujących mnie rzeczy a przez to uniknę problemów technicznych z autem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witamy Witamy wszystkich nowych użyszkodników Megi łączy, a nie dzieli. Zdróweczko! :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 użyszkodników Uży czy szkodników ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdos Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem Megane Scenic i nowym użytkownikiem forum. Myślę, że dowiem się tutaj co nieco o eksploatacji tego pojazdu, uzyskam pomoc i będę mógł się podzielić z Wami moimi doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi1978 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam,pozdrawiam wszystkich.Posiadam meganke classic 1.6 z 2001r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witamy witamy w skromnych progach. Wiara się powiększa. Tylko się cieszyć! 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 te zaraz zaraz... bez sekt mi tutaj! zadnych religii! zero klonowan bo wam lewe rece polamie ;P i oczywiscie tez witam wszystkich nowo przyjezdnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Prezes, nie bij nie bij! aaaaaa... zostaw ten pejcz .. hr hr Dobra, będę już grzeczny.. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Prezes, nie bij nie bij! aaaaaa... zostaw ten pejcz .. hr hr Dobra, będę już grzeczny. Czego chcesz od mjenja ;-) to kolega DrNO pisał ;-) Ale zgadzam się znim ;-) ps. AAA i też witam wszystkch nowych - miłego pobytu i miłej lektury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 No pomyłka, i tak równe z Was chłopy. hr hr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loess Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Cześć, tu "nowy" LOESS (czyli peryglacjalny osad pylasty, eolicznie wyselekcjonowany ). Moja megi to RT 1,6 benzyna, 1996(8), czarny metalik, miesiąc w PL, dotąd użytkowany w Niemczech, stąd jego b.dobry stan techniczny! sunie równo i chyba nadal robi wrażenie (może tylko na mnie?!) LOESS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 witam i jednoczesnie prosze zeby wytluszczenie zachowac na podkreslenia a nie stosowac do calej wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi