lukaszzd Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam wszystkich właśnie stałem się posiadaczem Renault Megane 1,6 Century (K7M) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam Wszystkich niepowitanych, widze ze dolaczylo sporo nowych megankomaniakow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruPin Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0102 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich. Od wczoraj jestem posiadaczem Meganki 1,6 16V RXE i nie kryję, ze jestem pod jej wrażeniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 czesc KruPin, czesc Marek0102! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGnezz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Dzien doberek wszystkim. Co prawda nie mam Meganki, ale co pewien czas zdarza mi sie pojezdzic ostatnia wersja tego autka i mimo ze nie jestem zwolennikiem francuzow, to z tym jednym, szczegolnym modelem wiaze tylko pozytywne uczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Co prawda nie mam Meaganki ferezje!!! ferezje powiadam! :) ale cieszymy sie, ze mimo wszystko doceniasz meganke no i witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 no ładnie mamy wroga w naszych szeregach ;-) szpiega opla Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGnezz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 @DrNO - maly test, ale widze ze czuwacie juz poprawilem @userek - moze byc i szpieg ale wrog na pewno nie, raczej staram sie sluzyc pomoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Dla prawdziwego mężczyzny tylko Megi, piękna i kapryśna... Witaj oplomaniaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam - fajnie że "rodzinka" się powiększa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 ocho, widze ze dolaczyl szpieg opla, to teraz musze uwazac co pisze... :roll: Teraz juz wiecie czyja zabawke mam w podpisie... czesc Slonce! jestem grzeczna, koledzy potwierdza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Tak myślałem - teraz mamy pewność z jakiego powodu mamy szpiega ;-) Ale i tak witaj - i mam nadzieję, że kiedyś docenisz Megi bardziej niż Calibrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Heh to szpieg nie przyszedl szpiegowac forum ino swoja dziołche Pozdro! i Witamy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 jestem grzeczna, koledzy potwierdza... potwierdzamy! :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi