Megi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 czesc Yoshki! @Jordan - no rzeczywiscie nie za rozowo w GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackboy Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 drogi lewe to i zycie kierowcy tez jakies lewe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli18 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 o ja tez jestem juz tutaj APre dni ale jakos wylecial omi z glowy przywitanei ehhh (male problemy z zarejstrowaniem mojej meganki ;/ ) Pozdraiwma Goraco uzytkownikow meganek niesamowie auta komfort jazdy wysmienity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Witaj Oli, no zgadzam sie w 100% ze meganki to bardzo fajne autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Witom Ziomala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam Od paru dni smigam Megane Scenic 98r. Poprzednim autkiem bylo Clio wiec pozostalem wierny marce Autko sprowoadzone z niemiec +ksiazka serwisowa, przebieg 140 tys km Silnik 2,0 +zalozony w ubieglym tygodniu sekwencyjny wtrysk gazu. Praktycznie full opcja (klima, 2x el. szyberdach, abs itd) pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam niewitanych i starych userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam wszystkich nowych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam wszystkich. W sumie nie pamiętam czy coś tutaj pisałem. A jednak forum się przyjęło, a spodziewałem się czego innego. Super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ehhhh NIEWIERNY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Jak tu przylazłem to było pusto. Ale wiesz... Lepsza jedna owieczka która się nawróci niż masę wiernych. (czy jakoś tak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiuniodog Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 witam wszystkich niestety jestem na tym forum pierwszy raz a od ponad roku mam renault megane 2 / w sumie mialem bo ostatnio je skasowalem :) elooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 O - przykro mi - witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi